XEC REGAL: VI, HISTÒRIA I GASTRONOMIA

A la Catedral del Vi li oferim la possibilitat de regalar als seus familiars o amics qualsevol dels serveis que tenim disponibles. El Xec Regal de la Catedral del Vi és una fórmula que hem ideat per poder compartir l’experiència Catedral del Vi i és totalment personalitzable perquè cadascú pugui escollir quin servei regalar. 

El posseïdor d’un xec regal disposa d’un any de validesa per bescanviar-lo trucant per telèfon o fent una reserva per la nostra pàgina web. Es pot escollir la data que es vulgui sempre i quan aquesta estigui disponible o compleixi amb les condicions del servei i temps establerts en cadascun dels formats.

Xec regal

Moltes gràcies per pensar en nosaltres per aquesta ocasió tan especial. Contactarem amb vostè en dies laborables, després de rebre la petició a l’adreça de correu que ens hagi facilitat, per gestionar-ho, sol·licitar les seves dades i nombre de targeta de crèdit.
El xec regal podem entregar-lo físicament a la botiga o enviar-lo per correu electrònic en format PDF perquè no es desconfiguri el document. Tots dos mètodes es portaran a terme en un màxim de 48h després d’haver rebut la seva sol·licitud i les dades per tramitar-lo.
Li recordem que els terminis indicats són en dies laborables. Gràcies!

CATEDRAL DEL VI

Història, enoturisme i gastronomia es fusionen a la Catedral del Vi del Pinell de Brai. Els productes de temporada, de territori i els vins DO Terra Alta en són els principals protagonistes.

Descarregat la carta