XEC REGAL: VI, HISTÒRIA I GASTRONOMIA

A la Catedral del Vi li oferim la possibilitat de regalar als seus familiars o amics qualsevol dels serveis que tenim disponibles. El Xec Regal de la Catedral del Vi és una fórmula que hem ideat per poder compartir l’experiència Catedral del Vi i és totalment personalitzable perquè cadascú pugui escollir quin servei regalar. 

El posseïdor d’un xec regal disposa d’un any de validesa per bescanviar-lo trucant per telèfon o fent una reserva per la nostra pàgina web. Es pot escollir la data que es vulgui sempre i quan aquesta estigui disponible o compleixi amb les condicions del servei i temps establerts en cadascun dels formats.

Xec regal

Moltes gràcies per pensar en nosaltres per aquesta ocasió tan especial. Contactarem amb vostè en dies laborables, després de rebre la petició a l’adreça de correu que ens hagi facilitat, per gestionar-ho, sol·licitar les seves dades i nombre de targeta de crèdit.
El xec regal podem entregar-lo físicament a la botiga o enviar-lo per correu electrònic en format PDF perquè no es desconfiguri el document. Tots dos mètodes es portaran a terme en un màxim de 48h després d’haver rebut la seva sol·licitud i les dades per tramitar-lo.
Li recordem que els terminis indicats són en dies laborables. Gràcies!

Xec regal preparat per a 2 adults

Altres xecs regals

Es pot enviar per correu electrònic o a casa en una botella de vidre i caixa se fusta amb un suplement de 13€.

regala CATEDRAL DEL VI

Regala un paquet que inclou totes les activitats més típiques de la Catedral del Vi per fer més àgil la seva experiència. Amb aquest paquet podrà gaudir d’una jornada completa, passant per una visita a l’edifici modernista, un tast de vins i oli, el dinar amb el menú al nostre restaurant i un regal.