Pagos de Híbera - Catedral del Vi

La Catedral del Vi del Pinell de Brai és l’edifici cooperativista d’estil modernista de principis del segle XX en el qual realitzem activitats d’enoturisme i gastronomia.

Pagos de Híbera és el celler dels Germans López Gilabert, els quals elaboren des de 2010 i dins de la DO. Terra Alta el vi l’Indià, Modernista, Gamberro i Gamberrillo.

ADREÇA

ADREÇA

C/ Pilonet 8
43594 Pinell de Brai
Terres de l’Ebre

HORARIS

HORARIS

Dilluns a Divendres: 10:00h a 19:00h
Dissabte: 10h a 20h
Diumenge: 10h a 19h

COMERCIAL

COMERCIAL

Contacti’ns via email a:
comercial@villaretirogrup.com

RESERVES

RESERVES

Telèfon: +34 977426234
bodega@catedraldelvi.com

Formulari de contacte

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (Reglament general de protecció de dades o RGPD), li recordem que les seves dades són objecte de tractament per part de Pagos de Híbera S.L.. Aquestes dades són gestionades amb la finalitat d’informar i comunicar tot allò relatiu a la prestació de serveis professionals i activitats relacionades amb Pagos de Híbera S.L.Heu rebut aquest correu perquè ha facilitat i/o cedit voluntàriament la seva adreça electrònica. No obstant això, pot exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades enviant un correu electrònic a bodega@catedraldelvi.com (posant en l’assumpte “Exercici de drets” i adjuntant una còpia del seu DNI ). Disposa també del dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control. Recorda que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat segons el RGPD, i la Llei 34/2002 de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic ( LSSI-CE).

Responsable: Pagos de Híbera S.L.

Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, arribar informació i publicitat de les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP que pugui ser del teu interès.

Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per l’aplicació de mesures precontractuals. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicades a les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP. Només seran comunicades a tercers aliens al nostre grup d’empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.

Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat.