Per poder complir les noves mesures de seguretat que ha marcat la Generalitat de Catalunya, totes les reserves s’han de fer mitjançant el telèfon 977.42.62.34

El restaurant està obert de dimarts a diumenge amb el menú d’estiu.
Les visites guiades dels caps de setmana seran a les 11.30, 12.00, 12.30, 13.00 i 13.30 amb grups reduïts de 10 persones.

S'està carregant...

Per reserves en menys de 6 hores, reserva per telèfon trucant al +34 977 42 62 34.

50% de descompte en l’entrada general si et quedes a dinar al restaurant.

HORARI VISITES

HORARI VISITES

Dilluns: 10:00h-19:00h
Dimarts a Diumenge: 10:00h-19:00h
Dissabte: 10h a 20h

⇒Per a entrar a visitar l’edifici màxim una hora abans del tancament.

HORARI RESTAURANT

HORARI RESTAURANT

Obrim els dissabtes, diumenges i festius de 13h a 16 h. La resta dels dies només obrim a migdia i nits per a grups concertats.

De conformitat amb el reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46 / CE (Reglament general de protecció de dades o RGPD), li recordem que les seves dades són objecte de tractament per part de Pagos de Híbera S.L.. Aquestes dades són gestionades amb la finalitat d’informar i comunicar tot allò relatiu a la prestació de serveis professionals i activitats relacionades amb Pagos de Híbera S.L.Heu rebut aquest correu perquè ha facilitat i/o cedit voluntàriament la seva adreça electrònica. No obstant això, pot exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades enviant un correu electrònic a bodega@catedraldelvi.com (posant en l’assumpte “Exercici de drets” i adjuntant una còpia del seu DNI ). Disposa també del dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control. Recorda que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat segons el RGPD, i la Llei 34/2002 de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic ( LSSI-CE).

Responsable: Pagos de Híbera S.L.

Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, arribar informació i publicitat de les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP que pugui ser del teu interès.

Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per l’aplicació de mesures precontractuals. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicades a les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP. Només seran comunicades a tercers aliens al nostre grup d’empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.

Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat.