Catedral del Vi

Als anys 20, quan es va crear l’edifici cooperatiu, la producció de vi que tenia el poble de Pinell de Brai era molt gran i tots els dipòsits del celler estaven en ús. Als anys 80 es van arrencar la majoria de vinyes dels terrenys del poble i, per tant, la producció de vi va disminuir molt notablement afectant directament l’activitat del celler cooperatiu.

Tot i que actualment la major part dels dipòsits estan buits, la sala de les màquines està ocupada per tines i maquinària moderna, d’acer inoxidable, i és on es fa la poca producció actual. Degut a aquesta manca de producte, l’activitat principal de l’edifici és turística i es fan visites i tastos de vi i oli per l’interior.

Horaris

Dimarts a Divendres: 10:00h-19:00h
Dissabte: 10h a 20h
Diumenge: 10h a 19h

Visita lliure

Per fer la visita lliure a la Catedral del Vi, l’usuari disposa d’un plànol del recorregut dins de l’edifici i instal·lacions, una audioguia en 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, rus i alemany), un audiovisual de suport i, finalment, es realitzarà una degustació de vi i oli.

Entrada de Luxe: 7,40 €. Inclou: Visita (inclou plànol i audioguia) + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva, pa i embotit.

Entrada General (+ de 14 anys): 5,50 €. Inclou: Visita (inclou plànol i audioguia) + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.
Entrada Jubilat (+ de 65 anys): 4,90 €. Inclou: Visita (inclou plànol i audioguia) + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Junior (de 6 a 14 anys): 2,90 €. Inclou: Visita + test + degustació de most i oli d’oliva. Entrada Infantil (menys de 6 anys). Gratuïta. Inclou: Visita + test + degustació de most i oli d’oliva.

Aproximadament 45 min més la degustació posterior.

Tots els públics.

Descomptes per a grups de més de 15 persones. L’horari de visites és de dilluns a diumenge, en diferents franges horàries (Dilluns a Divendres, i Diumenge: 10:00h a 19:00h. Dissabte: 10h a 20h)

Visita guiada

En la visita guiada, l’usuari disposarà d’un guia que l’acompanyarà durant la visita explicant (en un sol idioma) l’edifici modernista i les seves instal·lacions, farà un repàs històric de la Catedral del Vi, ho complementarà amb un audiovisual de suport i, finalment, es realitzarà una degustació de vi i oli. Les visites es poden fer en català, castellà i anglés.

Entrada de Luxe: 7,40 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit.

Entrada General (+ de 14 anys): 5,50 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Jubilat (+ de 65 anys): 4,90 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Junior (de 6 a 14 anys): 2,90 €. Inclou: Visita guiada + test + degustació de most i oli d’oliva.

Entrada Infantil (menys de 6 anys). Gratuïta. Inclou: Visita guiada + test+ degustació de most i oli d’oliva.

Aproximadament 60 min més la degustació posterior.

Tots els públics.

Cap de setmana i festius. Les visites guiades seran a les 12:30h al matí i a les 17:00h a la tarda (reserves via web ó teléfon). Per reserves en menys de 6 hores, cal trucar per telèfon. 50% de descompte en la visita guiada (només en l’entrada general) si et quedes a dinar al restaurant. El preu del restaurant és variable en funció dels menús, suplements i carta.

Tarifes 2019

  Servei Descripció Persona Grup (+15 pers.)
Entrada de Luxe (+ de 14 anys) Visita + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit. 7,40 € 6,90 €
Entrada General (+ de 14 anys) Visita + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva. 5,50 € 4,70€
Entrada Jubilat (+ de 65 anys) Visita + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva 4,90 € 4,20 €
Entrada Junior (de 6 a 14 anys) Visita + test + degustació de most i oli d’oliva. 2,90 € 2,50 €
Entrada Infantil (- de 6 anys) Visita + test + degustació de most i oli d’oliva. Gratuït Gratuït

Degustacions de vi i oli

A part de les visites guiades per l’interior del celler, s’ofereix la possibilitat de fer tastos de vi i d’oli a l’agrobotiga de la Catedral del Vi.

  Servei Descripció Preu
Degustació 2+1 Degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva. 2,60 €
Degustació 4+1 Degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit. 6 €

VISITA INFANTIL A LA CATEDRAL DEL VI (només els diumenges)

És una visita guiada pensada per families i adaptada para los nens. L’usuari disposarà d’un guia que l’acompanyarà durant la visita explicant (en un sol idioma) l’edifici modernista i les seves instal·lacions, farà un repàs històric de la Catedral del Vi, ho complementarà amb un audiovisual de suport i, finalment, es realitzarà una degustació de vi i oli. Les visites es poden fer en català, castellà i anglés.

I els nens què fan? Durant el recorregut es realitzarà una recerca del tresor pensada per als nens. En acabar la visita, i mentre els pares fan la degustació, juntament amb la monitora i les peces trobades al llarg del recorregut, s’armaran un puzle que imita el fris de la façana. L’activitat finalitza amb la creació d’etiquetes de vi personalitzades, un regal per als pares o avis que es pot adquirir per a qui ho desitgi.

Entrada de Luxe: 7,40 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit.

Entrada General (+ de 14 anys): 5,50 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Jubilat (+ de 65 anys): 4,90 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva

Entrada Junior (de 6 a 14 anys): 2,90 €. Inclou: Visita guiada + test + degustació de most i oli d’oliva.

Entrada Infantil (menys de 6 anys). Gratuïta. Inclou: Visita guiada + test+ degustació de most i oli d’oliva. Ampolla de vi jove blanc o negre amb etiqueta personalitzada: 4,5€

Aproximadament 70 min de visita + degustació/joc posterior

Famílies amb nen.

Només els diumenges . Les visites guiades seran a les 11:00 (reserves via web ó teléfon). Mínim d’assistents: 8 persones 50% de descompte en la visita guiada (només en l’entrada general) si et quedes a dinar al restaurant. El preu del restaurant és variable en funció dels menús, suplements i carta.