Catedral del Vi

Als anys 20, quan es va crear l’edifici cooperatiu, la producció de vi que tenia el poble de Pinell de Brai era molt gran i tots els dipòsits del celler estaven en ús. Als anys 80 es van arrencar la majoria de vinyes dels terrenys del poble i, per tant, la producció de vi va disminuir molt notablement afectant directament l’activitat del celler cooperatiu.

Tot i que actualment la major part dels dipòsits estan buits, la sala de les màquines està ocupada per tines i maquinària moderna, d’acer inoxidable, i és on es fa la poca producció actual. Degut a aquesta manca de producte, l’activitat principal de l’edifici és turística i es fan visites i tastos de vi i oli per l’interior.

Horaris

Dilluns: 10h a 19h
Dimarts a Diumenges: 10:00h-19:00h
Dissabte: 10h a 20h

 

Visita lliure

Per fer la visita lliure a la Catedral del Vi, l’usuari disposa d’un plànol del recorregut dins de l’edifici i instal·lacions, una audioguia en 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, rus i alemany), un audiovisual de suport i, finalment, es realitzarà una degustació de vi i oli.

Entrada de Luxe: 7,40 €. Inclou: Visita (inclou plànol i audioguia) + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva, pa i embotit.

Entrada General (+ de 14 anys): 5,50 €. Inclou: Visita (inclou plànol i audioguia) + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.
Entrada Jubilat (+ de 65 anys): 4,90 €. Inclou: Visita (inclou plànol i audioguia) + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Junior (de 6 a 14 anys): 2,90 €. Inclou: Visita + test + degustació de most i oli d’oliva. Entrada Infantil (menys de 6 anys). Gratuïta. Inclou: Visita + test + degustació de most i oli d’oliva.

Aproximadament 45 min més la degustació posterior.

Tots els públics.

Descomptes per a grups de més de 15 persones. L’horari de visites és de dilluns a diumenge, en diferents franges horàries (Dilluns a Divendres, i Diumenge: 10:00h a 19:00h. Dissabte: 10h a 20h)

⇒Per a entrar a visitar l’edifici màxim una hora abans del tancament.

Visita guiada

En la visita guiada, l’usuari disposarà d’un guia que l’acompanyarà durant la visita explicant (en un sol idioma) l’edifici modernista i les seves instal·lacions, farà un repàs històric de la Catedral del Vi, ho complementarà amb un audiovisual de suport i, finalment, es realitzarà una degustació de vi i oli. Les visites es poden fer en català, castellà i anglés.

Entrada de Luxe: 7,40 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit.

Entrada General (+ de 14 anys): 5,50 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Jubilat (+ de 65 anys): 4,90 €. Inclou: Visita guiada + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.

Entrada Junior (de 6 a 14 anys): 2,90 €. Inclou: Visita guiada + test + degustació de most i oli d’oliva.

Entrada Infantil (menys de 6 anys). Gratuïta. Inclou: Visita guiada + test+ degustació de most i oli d’oliva.

Aproximadament 60 min més la degustació posterior.

Tots els públics.

Cap de setmana i festius. Les visites guiades seran a les 12:00h al matí, 13:30 i 17:00 a la tarda (reserves via web ó teléfon). Per reserves en menys de 6 hores, cal trucar per telèfon. 50% de descompte en la visita guiada (només en l’entrada general) si et quedes a dinar al restaurant. El preu del restaurant és variable en funció dels menús, suplements i carta.

Tarifes 2020

  Servei Descripció Persona Grup (+15 pers.)
Entrada de Luxe (+ de 14 anys)Visita + degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit.7,40 €6,90 €
Entrada General (+ de 14 anys)Visita + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.5,50 €4,70€
Entrada Jubilat (+ de 65 anys)Visita + degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva4,90 €4,20 €
Entrada Junior (de 6 a 14 anys)Visita + test + degustació de most i oli d’oliva.2,90 €2,50 €
Entrada Infantil (- de 6 anys)Visita + test + degustació de most i oli d’oliva.GratuïtGratuït

Degustacions de vi i oli

A part de les visites guiades per l’interior del celler, s’ofereix la possibilitat de fer tastos de vi i d’oli a l’agrobotiga de la Catedral del Vi.

  Servei Descripció Preu
Degustació 2+1Degustació de vi Modernista, Índià i oli d’oliva.2,60 €
Degustació 4+1Degustació de vi Modernista, Índià, Gamberro, Gamberrillo, oli d’oliva i embotit.6 €