Modernista Celler

El Celler Modernista Celler  va ser creat pels germans Joaquim i Fran López, ambdós criats i formats dintre del món de l’hostaleria i la restauració, que juntament amb l’enòleg Josep Valiente i el bodeguer Josep Vicens elaboren els seus vins a partir de raïms extrets de finques ubicades en finques de Gandesa i El Pinell de Brai. La majoria d’aquestes vinyes són velles i les principals varietats negres són la garnatxa i la carinyena.

La dada més important està en la varietat blanca, que és la garnatxa blanca, ja que el 35% de la producció mundial es troba a la DO Terra Alta. Les varietats descrites porten cents d’anys cultivant-se a la zona integrant-se perfectament al clima i terreny del qual disposem i això permet que els vins que elaborem siguin grans vins amb caràcter mediterrani.

DO Terra Alta

La singularitat dels “Terra Alta” es deu a la condició de mediterrani d’interior del terrer vitivinícola, el predomini de les varietats tradicionals i de l’existència d’una cultura vitivinícola històrica.

Vins excel·lents

La marca Modernista Celler engloba quatre línies de vi, sempre blanc i negre, de categories molt diferenciades. Podem trobar un vi jove, el Modernista; un semi criança, l’Indià; un criança, el Gamberro, i una mistela, el Gamberrillo.

Agrobotiga

Els productes de Modernista Celler són el resultat de l’esforç del conjunt de tots i cadascun dels agricultors i el nostre equip. Vins amb caràcter mediterrani i oli representatiu de la nostra terra. Els nostres productes es troben a l’agrobotiga situada a la Catedral del Vi, on també s’ofereixen altres vins elaborats a la DO Terra Alta i molts altres productes de proximitat.

Botiga