Casaments Catedral del Ví

Moltes gràcies per pensar en nosaltres per a aquesta ocasió tan especial.
Contactarem amb vostè en dies laborables, després de rebre la petició a l’adreça de correu que ens hagi facilitat, per a gestionar-ho i sol·licitar les seves dades.

Logo de la Catedral del Vi
Logo de Pagos de Híbera

Formulari de contacte

  ADREÇA

  ADREÇA

  C/ Pilonet 8
  43594 Pinell de Brai
  Terres de l’Ebre

  HORARIS

  HORARIS

  Dimarts a Divendres: 10:00h a 19:00h
  Dissabte: 10h a 20h
  Diumenge: 10h a 19h

  RESERVES

  RESERVES

  Telèfon: +34 977426234
  Email:
  eventos@catedraldelvi.com

  Avís Legal

  Responsable: Pagos de Híbera S.L.

  Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, arribar informació i publicitat de les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP que pugui ser del teu interès.

  Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per l’aplicació de mesures precontractuals. Consentiment de l’interessat.

  Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicades a les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP. Només seran comunicades a tercers aliens al nostre grup d’empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.

  Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

  Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat.