Benvinguda

Hem dedicat un apartat especial a aquest tipus d’esdeveniments, ja que els casaments són una de les celebracions més importants a la vida.

L'aperitiu

La zona dedicada a l’aperitiu és el lloc on els convidats inicien l’àpat. El personal de servei ofereix els diversos aperitius a la zona de les arcades, a sobre de les antigues tines , on poden començar a degustar la cuina del Restaurant Catedral del Vi.

El banquet

Disposem de diferents menús, pensats per adaptar-se a totes les necessitats.
Durant l’entrevista podran triar el que millor s’adapti a la celebració.

La festa

La sala per la festa és l’escenari on, després del banquet, els nuvis i els seus convidats gaudiran de la música i l’espai de ball mereixedor de tal esdeveniment. És un espai màgic, sota les espectaculars arcades de Martinell i envoltats de les grans tines. A més, s’hi adapta un potent equip de so que amenitzarà tota la festa.

Barra lliure

Oferim diverses modalitats de barra lliure, totes elles amb primeres marques de whisky, ginebra, vodka, rom envellit, etc,.

A més, si volen alguna beguda en particular, l’incloem perquè els seus convidats puguin gaudir al màxim.

bodas-catedraldelvi-bodas-civiles-catering-celebracion-bodas-restaurante-bodas-tarragona-bodas-unicas-bodas-con-encanto-bodas-especiales-bodas-magicas-bodas-unicas
bodas-catedraldelvi-bodas-civiles-catering-celebracion-bodas-restaurante-bodas-tarragona-bodas-unicas-bodas-con-encanto-bodas-especiales-bodas-magicas-bodas-unicas Catedral del Vi-celebrar-casamen

Resopó

Per als que volen un mos al mig de la festa, oferim la possibilitat de servir a la mateixa sala de la festa un ressopó, que pot variar en funció de la petició dels amfitrions.

Sol·licitar pressupost