Modernista Celler - Catedral del Vi

La Catedral del Vi del Pinell de Brai és l’edifici cooperativista d’estil modernista de principis del segle XX en el qual realitzem activitats d’enoturisme i gastronomia.

Modernista Celler és el celler dels Germans López Gilabert, els quals elaboren des de 2010 i dins de la DO. Terra Alta el vi l’Indià, Modernista, Gamberro i Gamberrillo.

ADREÇA

ADREÇA

C/ Pilonet 8
43594 Pinell de Brai
Terres de l’Ebre

HORARIS

HORARIS

Botiga / Visites

→ Dimarts a Diumenge: 10:00h -19:00h.

Restaurant

→ Temporada alta: de dimarts a diumenge al migdia
→ Temporada baixa-mitjana: de divendres a diumenge al migdia i festius al migdia

 

RESERVES

RESERVES

Avís Legal

Responsable: MODERNISTA CELLER S.L

Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, arribar informació i publicitat de les empreses pertanyents a MODERNISTA CELLER S.L que pugui ser del teu interès.

Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per l’aplicació de mesures precontractuals. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicades a les empreses pertanyents a MODERNISTA CELLER S.L. Només seran comunicades a tercers aliens al nostre grup d’empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.

Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat.

Formulari de contacte