Pack familiar (a partir de març de 2018)

Amb la intenció d’apropar la Catedral del Vi a tots els col·lectius possibles, s’ha pensat una promoció dirigida a tots els allotjaments turístics de la comarca de Tarragona. Aquesta promoció té com a objectiu captar clients que estiguin passant les vacances o els caps de setmana a la zona i portar-los a passar un dia d’enoturisme tot estant en contacte amb el món del vi i l’arquitectura modernista.

El pack està dirigit a famílies amb o sense nens, amb interessos culturals, amants de la naturalesa, la gastronomia i l’enoturisme. És una activitat que es durà a terme durant els caps de setmana de setembre a juny i de dimarts a diumenge els mesos de juliol i agost.

Oferta educativa

Amb l’objectiu de promoure les Terres de l’Ebre arreu del territori, des de la Catedral del Vi volem apropar el meravellós món del modernisme català juntament amb l’art de fer vi als més petits.

És per això que hem elaborat un seguit d’activitats aptes per a totes les edats i adaptades al que el centre necessiti. Mitjançant diverses propostes lúdiques i educatives es pretén satisfer les necessitats dels centres quant a la planificació de sortides, visites i treballs d’investigació.

Les activitats es divideixen de la manera següent:

Produïm el most: Activitat lúdica i educativa per a nens de 3 a 7 anys

Les entranyes del celler: Activitat per coneixer més de prop el món del vi. Adreçada a nens de 8 a 12 anys.

Coneixem com es fa el vi: Immersió a la producció vinícola. Activitat enfocada a joves de 13 a 16 anys.

Feina d’investigació: Recerca de temes d’interès de diferents temàtiques al voltant de la Catedral del Vi. Activitat dirigida a joves de més de 16 anys (Cicles formatius).

Activitats per grups i empreses

Amb el propòsit de crear una forta estructura d’empresa que afavoreixi la relació entre treballadors, des de la Catedral del Vi oferim una oferta que s’adapta a les necessitats de qualsevol empresa, tenint com a objectiu la motivació de la plantilla per construir una forta unió entre ells.

Això mateix es pretén aconseguir amb els grups, d’enfortir les relacions interpersonals, creant vincles entre ells i promovent a la vegada l’enoturisme i la passió pel modernisme.