Reserva ara

Persona de contacte

La persona que es registra autoritza expressament a Pagos de Híbera S.L perquè procedeixi a incloure les dades que figuren en els camps anteriors en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, per resultar necessaris per a la correcta prestació del seu servei d’informació. El responsable d’aquest fitxer és Pagos de Híbera S.L. Les dades de caràcter personal que ens hagi proporcionat seran tractades per Pagos de Híbera S.L d’acord amb el que disposa la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD), a efectes de l’exercici dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació previstos per aquesta llei. Pagos de Híbera S.L es compromet a no utilitzar les dades recollides per a un altre fi que el d’oferir el seu servei d’informació i a no cedir-los a tercers sense el consentiment exprés de l’usuari. En cas de no voler rebre informació de Pagos de Híbera S.L, dirigeixi un correu a bodega@catedraldelvi.com indicant en l’assumpte BAIXA DE CORREU I INFORMACIÓ. Consulta la nostra nota legal.

Horari

HORARI VISITES

HORARI VISITES

Dilluns a dijous: 10h – 14.30 i 15.30 – 19h
Divendres i diumenge: 10.00 – 19.00
Dissabte: 10.00 – 20.00

HORARI RESTAURANT

HORARI RESTAURANT

Obrim els dissabtes, diumenges i festius de 13:30 a 16h. La resta de dies només obrim a migdia i nits per a grups concertats.

Visita el celler

En la visita guiada, l’usuari disposarà d’un guia que l’acompanyarà durant la visita explicant (en un sol idioma) l’edifici modernista i les seves instal·lacions, farà un repàs històric de la Catedral del Vi, ho complementarà amb un audiovisual de suport i, finalment, es realitzarà una degustació de vi i oli. Les visites guiades seran a les 12:00 h al matí i a les 17:00 h a la tarda cap de setmana i festius.