Pagos de Híbera

Pagos de Híbera és el celler dels Germans Fran i Joaquim López Gilabert, els quals elaboren des de 2010 i dins de la D.O. Terra Alta el vi l’Indià, Modernista, Gamberro i Gamberrillo.

DO Terra Alta

La singularitat dels “Terra Alta” es deu a la condició de mediterrani d’interior del terrer vitivinícola, el predomini de les varietats tradicionals i de l’existència d’una cultura vitivinícola històrica.

Vins excel·lents

Pagos de Híbera és fruit del gran treball en equip dels germans López, del saber fer més tècnic de l’enòleg  i de l’assessorament precís del sommelier de Villa Retiro Grup.

Els nostres vins i olis

A la botiga online de Pagos de Híbera els vins es venen en caixes de 6 ampolles de i l’oli en caixes de 3 garrafes de 5 litres. El preu ja inclou IVA, embalatge i transport.

Agrobotiga

Els productes de Pagos de Hibera són el resultat de l’esforç del conjunt de tots i cadascun dels agricultors i el nostre equip. Vins amb caràcter mediterrani i oli representatiu de la nostra terra. Els nostres productes es troben a l’agrobotiga situada a la Catedral del Vi, on també s’ofereixen altres vins elaborats a la DO Terra Alta i molts altres productes de proximitat.