Pagos de Híbera - Catedral del Vi

La Catedral del Vi del Pinell de Brai és l’edifici cooperativista d’estil modernista de principis del segle XX en el qual realitzem activitats d’enoturisme i gastronomia.

Pagos de Híbera és el celler dels Germans López Gilabert, els quals elaboren des de 2010 i dins de la DO. Terra Alta el vi l’Indià, Modernista, Gamberro i Gamberrillo.

ADREÇA

ADREÇA

C/ Pilonet 8
43594 Pinell de Brai
Terres de l’Ebre

HORARIS

HORARIS

Dilluns a Divendres: 10:00h a 19:00h
Dissabte: 10h a 20h
Diumenge: 10h a 19h

COMERCIAL

COMERCIAL

Contacti’ns via email a:
comercial@villaretirogrup.com

RESERVES

RESERVES

Telèfon: +34 977426234
bodega@catedraldelvi.com

Formulari de contacte

La persona que es registra autoritza expressament a Pagos de Híbera S.L perquè procedeixi a incloure les dades que figuren en els camps anteriors en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, per resultar necessaris per a la correcta prestació del seu servei d’informació. El responsable d’aquest fitxer és Pagos de Híbera S.L. Les dades de caràcter personal que ens hagi proporcionat seran tractades per Pagos de Híbera S.L d’acord amb el que disposa la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD), a efectes de l’exercici dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació previstos per aquesta llei. Pagos de Híbera S.L es compromet a no utilitzar les dades recollides per a un altre fi que el d’oferir el seu servei d’informació i a no cedir-los a tercers sense el consentiment exprés de l’usuari. En cas de no voler rebre informació de Pagos de Híbera S.L, dirigeixi un correu a bodega@catedraldelvi.com indicant en l’assumpte BAIXA DE CORREU I INFORMACIÓ. Consulta la nostra nota legal.